Opdrachtgevers

Werving & Selectie in de Automotive

Van Miltenburg Automotive, uw partner voor het vinden van dé kandidaat.

Assessments

Als u, als opdrachtgever, uw eindkandidaat gevonden heeft, wilt u zeker weten dat u de juiste keuze gaat maken?
Kies dan voor een assessment bij van Miltenburg Automotive voor een duurzame samenwerking.

 

Aandacht voor klant en kandidaat

Een kenmerk van Van Miltenburg + Partners is dat ons bureau veel trouwe klanten heeft, die voor ons kiezen vanwege onze concrete werkwijze, inzet, integriteit en persoonlijke aanpak.

Uw senior consultant is uw vaste aanspreekpunt voor alle fasen in de Werving & Selectie procedure. De fasen die doorlopen worden zijn:

  • Functie-intake bij u op locatie
  • Advertentie / Searchen / Headhunten
  • Interviews met de kandidaten
  • Afnemen van testen
  • Referenties natrekken
  • Presenteren van de juiste & gekwalificeerde eindkandidaten

Voordeel voor u als klant: korte lijnen, directe communicatie en kwaliteit tijdens het gehele Werving & Selectie proces!


 

De ervaring van Douwe Olijhoek, kandidaat

Bij het zoeken naar een nieuwe baan ben ik in contact gekomen met van “Miltenburg + Partners”.
Het begon met een prettig kennismakingsgesprek, waarin een goede inventarisatie van mijn wensen, een duidelijke uitleg over de functie inhoud aanbod kwamen. Daarna zijn we dieper ingegaan op mijn persoonlijkheid, competenties en mijn wensen ten aanzien van mijn nieuwe functie, cultuur en type organisatie. Na het selectie-interview volgde het maken van diverse testen en het natrekken van referenties. Het resultaat van dit alles is: dat van Miltenburg + Partners mij heeft voorgesteld als eindkandidaat binnen BMW Group Nederland als Key Account Manager.

Tijdens het gehele werving & selectie traject heeft van Miltenburg + Partners mij adequaat en professioneel ondersteund. Mede door de goede begeleiding heb ik mijn droombaan kunnen vinden, waar ik nu met veel plezier werk. Ik raad van Miltenburg + Partners dan ook zeer aan voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) job binnen de Automotive sector.

Douwe Olijhoek

Copyright © 2020 Van Miltenburg en partners   |  Sitemap   |  Disclaimer
Van Miltenburg en partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.